Toimitustapamme ovat:

• Nouto varastoltamme Hervannasta osoitteesta Ahertajankatu 19, 33720 Tampere on ilmainen.
• Toimitus Postin pakettiautomaattiin 7,99 € sis. alv. 24%. Tilaukset jotka kohtuuttoman suuria lähetettäviksi pakettiautomaattiin muunnetaan monipakettilähetyksiksi tai jaetaan kahteen pakettiin.
• Toimitus Postin express- tai express monipakettilähetyksenä 14,90 € sis. alv. 24% max 250 € arvoisille tilauksille. yli 250 € tilaukset 19,90 €.
• Toimitus jakeluautolla asiakkaan toimipisteeseen Tampereen alueella 14,90 € sis. alv. 24%

• Rahtitoimitukset tarjousten mukaan johtuen merkittävästä vaihtelusta rahtikulussa toimitusosoitteen ja toimitettavan kuorman perusteella. Lavatoimituksissa veloitamme EUR / Fin 12,40 € alv. 24%, kertakäyttö- teho yms. lavat 7,90 € alv. 24%.


Pikatoimitus on mahdollinen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Pikatoimituksesta veloitamme 62€ alv. 24% + normaalin toimituskulun. Toimitustapana käytetään Express rahtia ja Express-paketti aamuksi lisämaksullista palvelua, ja tilauksenne siirtyy keräilyyn heti. Tampereen kaupunkialueella pikatoimitus mahdollisuuksien mukaan saman päivän aikana jakeluautollamme.

  Huom! Työvaatteet ja työkengät toimitetaan parhaan hinnan takaamiseksi Euroopan keskusvarastolta, tuotteiden toimitusaika asiakkaalle noin 2 viikkoa tilauksesta. Jos tuotetta varastossa, pyrimme toimittamaan sen heti. 

  Express-paketti toimitetaan 95% Suomen yrityksestä tilauksen pakkaamista seuraavana arkipäivänä klo. 16:00 mennessä. 

  Pikatoimitus on mahdollinen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Pikatoimituksesta veloitamme 50 € alv. 0% + normaalin toimituskulun. Toimitustapana käytetään Express rahtia ja Express-paketti aamuksi lisämaksullista palvelua, ja tilauksenne siirtyy keräilyyn heti.

  Käytämme edullisinta ja nopeinta ovelle toimitusta, joka on yleensä Express-paketti. Toimitamme myös monipakettilähetyksiä, jolloin isompikin tilaus saatetaan toimittaa useampana pakettina, rullakkona tai lavalle koottuna pakettilähetyksenä. 

  Jos tarvitsette isommat tilaukset aina rahtina, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Toimitusaika lasketaan tilauksen seuraavasta arkipäivästä lähtien. Ennen klo 15 tulleet tilaukset pyritään käsittelemään saman arkipäivän aikana. Yllä ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita, jotka perustuvat keskimääräisiin toimitusaikoihimme.

  Pidätämme oikeuden perua tilauksen tai muuttaa sen sisältöä, kun kyseessä on selvä ja olennainen hintavirhe. Tällä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi ja selvästi tuotteen tavanomaisesta hintatasosta, että keskivertokuluttajan tai alan toimijan katsottaisiin ymmärtäneen kyseessä olevan virhe. Selvänä hintavirheenä pidettäisiin esimerkiksi sitä, että tuotteen hinta on 0,00 € tai hintaa ei ole ollenkaan, tai jos satojen eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi on esitetty niin alhainen hinta, että sitä voidaan yleisen käsityksen mukaan pitää virheellisenä.

  Pidätämme oikeuden muuttaa tilauksen sisältöä, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla ja on korvattavissa täysin vastaavalla tuotteella. Korvaavasta tuotteesta otamme yhteyttä tilaajaan sopiaksemme vaihdosta. 

  d