Toimitustapamme ovat:

  • Postin Express-paketti ovelle 1-3 arkipäivää 14,90 € sis. alv. 24%. Yli 400 € tilauksissa ilmainen toimitus express-pakettina.
  • Postin noutopistepaketti 5,99 € sis. alv. 24%. Noutopistepaketti on ilmainen yli 100 € tilauksille. 
  • Nouto Tampereen Hervannasta, Ahertajankatu 1 (ilmainen)
  • Ilmainen toimitus yritysasiakkaille Tampereen, Pirkkalan ja Nokian kaupunkialueella yli 150 € tilauksille. Toimitus kaksi kertaa viikossa aikataulun mukaan. Kysy lisätietoja myyjiltämme

Huom! Työvaatteet ja työkengät toimitetaan parhaan hinnan takaamiseksi Euroopan keskusvarastolta, tuotteiden toimitusaika asiakkaalle noin 2 viikkoa tilauksesta. Jos tuotetta varastossa, pyrimme toimittamaan sen heti. Jos tilaat työvaatteiden kanssa esimerkiksi bagassirasioita, voimme toimittaa varastoidut rasiat heti ja työvaatteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja. 

Express-paketti toimitetaan 95% Suomen yrityksestä seuraavaksi arkipäiväksi klo. 16:00 mennessä. 

Käytämme edullisinta ja nopeinta ovelle toimitusta, joka on yleensä Express-paketti. Toimitamme myös monipakettilähetyksiä, jolloin isompikin tilaus saatetaan toimittaa useampana pakettina, rullakkona tai lavalle koottuna pakettilähetyksenä. 

Jos tarvitsette isommat tilaukset aina rahtina, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimitusaika lasketaan tilauksen seuraavasta arkipäivästä lähtien. Ennen klo 15 tulleet tilaukset pyritään käsittelemään saman arkipäivän aikana. Yllä ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita jotka perustuvat keskimääräisiin toimitusaikoihimme.

d