Laxious™ kalajalostamon toimitusjohtaja portwestin työvaatteissa pitelemässä lohifilettä teollisen savustimen edessä - HoReCatarvike.fi

"Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä työsuojaimiin!"

Näin alkoi keskustelu Hankolaisen Laxious -kalasavustamon Linda Kempaksen kanssa kun Horecatarvike.fi toimittamat työvaatteet olivat olleet heillä pari viikkoa käytössä. Kalatehtaalla on korkeat vaatimukset työvaatteiden hygienisyydelle ja vaatteiden on kestettävä pesua korkeassa lämpötilassa. 

Linda kertoi vertailleensa moneen kertaan vaihtoehtoja ja soitteli myyjällemme ovatko työsuojaimemme kuten viiltosuojakäsineet, kumisaappaat ja takit varmasti laadukkaita. Linda tilasi vaatteet verkkokaupastamme näppärästi, eikä ole joutunut katumaan. 

"Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä työsuojaimiin! Ihan uskomaton hinta-laatusuhde. Moneen kertaan vertailin muihin ja soitin myyjällekin onko nämä varmasti laadukkaita työsuojaimia. Vaatteet ja suojaimet on meillä tuotannossa päivittäisessä käytössä ja kaikki on tosi tyytyväisiä tuotannon puolella. Tilataan varmasti jatkossakin". -Linda

laxious worker in horecatarvike workwear holding salmon

Laxiouksen director/production manager Andreas Groundstroem elintarviketyöhaalarissa- ja saappaissa esittelee herkullista valmista lohifilettä.

Kalansavustamoissa kuten kaikessa elintarviketuotannossa on tarkat omavalvontasuunnitelmat ja viranomaisohjeet hygienialle. Työsuojaimemme täyttävät korkeat vaatimukset niin hygienian kuin viranomaisvaatimusten osalta. Aivan kuin vaikkapa kartonkipakkauksissa, tuotteen hinta-laatusuhde on merkittävä tekijä luotettavan toimittajan valinnassa. 

Lisäksi kalanrasva aiheuttaa omat haasteensa niin pakkauksille kuin työvaatteille. Kalanrasva on tunnetusti erittäin tehokkaasti materiaaleja läpäisevää. Rasvainen lohi tahrii herkästi vaatteet ja niiden tulee kestää pesussa riittävän korkea 60 asteen lämpötila. Laadukkaat ja Oeko-Tex sertifioidut Horecatarvikkeen työvaatteet ja suojaimet ovatkin täydellinen valinta kalansavustamoille ja muille elintarvikevalmistajille. 

Laxious smoked salmon fillets

Laxious™ on Njord Nordic ab:n tavaramerkki, jonka alla valmistetaan vastuullisesti premium-laadun lohijalosteita modernissa kalasavustamossa Hangossa. Tuotteita toimitetaan HoReCa-alan toimijoille ja ruokakauppoihin Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Tuotteiden alkuperä pystytään jäljittämään tarkasti ja toimitusten laadunvalvonta asiakkaan varastolle tapahtuu reaaliajassa. Kala hankitaan vasuullisesti hoidetuista kalakannoista, vastuullisesti toimivilta tuottajilta.

Kommentoi

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua