K-supermarket Hämeenkadun kauppias Jaro Salkoharju melonihyllyllä

Kävimme jututtamassa K-Supermarket Hämeenkadun kauppiasta Jaro Salkoharjua. Jarolla on takanaan jo parikymmentä vuotta kauppiasuraa. Ensikosketuksena kaupan arkeen hän sai jo 13-vuotiaana perheensä kaupassa Parkanossa.

”Tuotteet ja palvelu ovat sopineet meille erittäin hyvin. Horecatarvikkeen kanssa asioiminen on ollut nopeaa ja helppoa etenkin logistiikan kannalta sillä toimitusajat ovat olleet uskomattoman nopeat. Palvelu on ollut henkilökohtaista juuri meidän tarpeita kohtaan” -Jaro Salkoharju

K-Supermarket Hämeenkadun palvelutiskillä käytössä tyylikkäät käärepaperit omalla painatuksella

Stockmannin ruokakauppa on aina tunnettu laadusta ja palvelusta. K-Supermarket Hämeenkatu jatkaa perinteitä laadukkailla tuotteilla ja palvelulla. 

Jaro avasi puolisonsa Terhin kanssa kaupan ovet mittavan remontin jälkeen elokuussa 2021. ”Stockan suppari” tarjoaa korkealaatuista ja tuoretta ruokaa sekä kaupasta, että katutasoon keväällä 2022 avatusta Bistrokoo -kahvilasta.

Jaro kertoi, että kauppaan ja bistroon tarvittiin maukkaille ruoille ja tuoreille palvelutiskituotteille sekä oman keittiön herkuille ekologisia mukaan vietäviä astioita. Horecatarvikkeen pakkausratkaisut täyttävät tarkan kauppiaan vaatimukset.

"Tuotteiden laatu ja painojälki on ollut joka kerta aivan priimaa. Myös myyjien osaaista täytyy kehua, esimerkiksi salaattibaariin vaihdoimme suosituksesta erimallisen salaattirasian, johon vaihtaminen toi itsessään 30 % myynninkasvun." - Jaro Salkoharju

Horecatarvike toimittaa Hämeenkadulle niin hyllytavaraa kuin logopainettuja tuotteita aina omalla painatuksella tehdyistä kahvikupeista servetteihin, salaattirasioista grillitaskuihin omilla painatuksilla ja palvelutiskillä käytettävään lihapaperiin.

Bistrokoon servetti omalla painatuksella juustokakun tarjoiluehdotuksessa

Bistrokoo tarjoilee herkulliset lounaat sekä jälkiruoat Tampereen parhaalla paikalla

”Kaupassa ja ravintoloissa, kuten kaikessa elintarvikemyynnissä, tarvitaan hygieenisiä ja asiakkaalle helppokäyttöisiä pakkauksia, joita on helppo kuljettaa mukana. Horecatarvikkeen tuotteet ovat osoittautuneet korkealaatuisiksi, ekologisiksi ja asiakkaalle sekä henkilökunnalle helpoiksi käyttää. Myös omaa brändiä on tärkeää rakentaa. Kauppa ja Bistro jäävät mieleen kun logo toistuu kuluttajalle joka puolella, seinistä servettiin.” -Jaro Salkoharju

Helpotamme kaupan ja Bistrokoon arkea myös varastoimalla. Toimitamme tarvikkeet varastostamme menekin mukaan. Kaupan ja Bistron puolella ei tarvitse käyttää arvokkaita keskustaneliöitä pakkausten varastointiin, vaan ne saa tilattua kätevästi varastoltamme nopeilla toimituksilla. 

Jos ravintolassanne, kaupassanne tai kesäkahvilassanne tarvitaan laadukkaita yksilöllisiä pakkausratkaisuja, tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

 

Kommentoi

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua