Pilvikeittiöiden kumppani - HoReCatarvike.fi

Pilvikeittiökonsepti Ride Kitchen pakkaa take away -ateriat horecatarvikkeen tuotteisiin. 

Ride Kitchenin ruokia on mahdollista tilata vain Woltin ja Foodoran kautta. Yrityksellä ei ole asiakaspaikkoja tai omaa tilausjärjestelmää. Toimintamalli tuo säästöjä niin kiinteistö-, kalusto-, kuin henkilöstökuluissa, mutta asettaa tiettyjä erityisvaatimuksia etenkin pakkauksille. 

Pakkaus on merkittävässä roolissa ravintolan ateriakokemusta, kun fyysistä tilaa ei ole. Pakkauksen on oltava tyylikäs, kestävä ja tarkoitukseen soveltuva. 

Horecatarvikkeen ekologisilla kartonkirasioilla herkulliset ateriat kulkeutuvat koteihin ja konttoreihin turvallisesti lämpiminä. 

Ja kun samasta keittiöstä lähtee useamman brändin tuotteet, on tähänkin keksitty toimiva ratkaisu kilpailijoista erottumiseen ja brändin rakennukseen.

Take away -kassina toimii Ride Kitchenille painatettu itseseisova take away -kassi. Kassissa on tyylikäs brändinmukainen kaksiväripainatus molemmilla puolilla ja auki pysyvään kassiin on helppo pakata annokset. Myös pop-up ja teemakonsepteille joita Ride Kitchenin kautta ajoittain pyörii on painatettu omaa kassia, joilla ruokailukokemus on nostettu uudelle tasolle. 

Take away kassi burger lovers pepsi max painatuksella

Itse rasioiden brändäys onnistuu kätevästi tarroilla. Jokaiselle konseptille on painatettu omat tarrat, jotka kokin on helppo liimata rasiaan. 

Keittiö saa tilattua pakkaustarvikkeet aina menekin mukaan. Hyllyt eivät täyty tarpeettomasta tavarasta.

Pyydä tarjous ravintolanne pakkauksista omalla painatuksella 

matti.kuisma@horecatarvike.fi 044-3234978

Kommentoi

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua