Miltä näyttää pizzalaatikko? - HoReCatarvike.fi

Onko se mielessäsi ruskea laatikko mahdollisesti ravintolan logolla tai muulla printillä? Pohjasta saattaa löytyä kierrätysohje, valmistajan tai myyjän yhteystiedot tai ihan vain printitöntä kartonkia kuten tämä meidän edullisempi peruslaatikkomme. Laatikko aukeaa kivasti päädystä mutta on avattuna hutera.

Vai onko pizzalaatikko maalattu vaikkapa Italian lipun väreihin saatesanoilla ”delicious pizza everyday”? Laatikko aukeaa keskeltä ja joka ikinen kerta kuljetuksen aikana se painuu keskeltä ja tarttuu juustoon kiinni.

Hyvin pitkälti sellainen mielikuva ainakin meillä oli pizzalaatikoista, kunnes Rovaniemeläisessä Kauppayhtiö -ravintolassa ajateltiin markkinointia laatikon ulkopuolelta: Tehdään pizzalaatikosta taideteos.

Kauppayhtiön seinien sisään kätkeytyy kaksi laadukasta ravintolaa, amerikkalaistyylinen hampurilaisravintola Pure Burger ja napolilaistyylistä pizzaa tarjoileva Pure Pizza.

Pure Pizzaa haluttiin hieman brändätä jollain mieleenpainuvalla ja erottuvalla tavalla. Ratkaisuna Pure Pizzan oma pizzalaatikko ja Pure Pizzan lager, molempiin painatettu ravintolan seinällä oleva taideteos.  

Pure pizza logo omalla painatuksella kattauksessa

Silloin pirisi Orrenmaan puhelin ja laitoimme pizzat pyörimään. Lopputuloksena syntyi laadukas, täysin kotimainen pizzalaatikko puhtaasta kartongista, johon sai painettua monimutkaisen ja pieniä yksityiskohtia sisältävän taideteoksen.  

Samalla tehtiin pientä kehitystyötä itse laatikon mallin kanssa. Napolilaistyylisten pizzojen korkeasta kypsennyslämpötilasta johtuen höyrynpoistoreiät eivät olleet optimaalisia niiden kuljettamiseen perinteisissä laatikoissa ja pizzat hieman vettyivät kuljetuksessa. Höyryreikien paikkaa ja kokoa säädettiin ja laatikon yläreunaan tehtiin pari pienempää reikää molempiin päätyihin ylimääräisen höyryn vapauttamiseksi.

Lopputuloksena on itsekehun saattelemana erittäin tyylikäs, laadukas ja ennen kaikkea erottuva pizzalaatikko, joka varmasti jää asiakkaan mieleen.

Pizzalaatikot ja muut ravintolan brändiin sopivat take away-pakkaukset tilaat kätevimmin meiltä:

 antti.orrenmaa@horecatarvike.fi 050 559 6123


Ja kun käyt Rovaniemellä, muista käydä kurkkaamassa Pure Pizzan seinällä koreilevaa taulua.

Pure Pizzan laatikko omalla painatuksella tarjoilijan käsissä

Kommentoi

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua